Kalite Ve Verimlilik Yönetim Birimi Çalışma Faaliyetleri

Kalite Ve Verimlilik Birim  Çalışanları
Sümeyye ÖZTÜRK
Şifa ADIR

• SKS çerçevesinde yürütülen çalışmaların koordinasyonunu sağlamak,
  • Kurumsal amaç ve hedeflere yönelik çalışmaları takip etmek,
  • Öz değerlendirmeleri yönetmek,
  • İstenmeyen Olay Bildirim sistemine ilişkin süreçlerini yönetmek,
  • Risk yönetimine ilişkin süreçleri yönetmek,
  • Hasta ve çalışan memnuniyetinin ölçülmesine yönelik çalışmalarını yönetmek (anket uygulamaları, anket sonuçlarının değerlendirilmesi, anket sonuçlarına yönelik iyileştirme çalışmaları, hasta ve çalışan geribildirimlerinin alınması gibi.)
  • SKS çerçevesinde dokümanların yönetimini sağlamak,
  • Kalite ve Klinik Kalite göstergelerine yönelik süreçlerini yönetmek,
  • SKS çerçevesinde belirlenen komitelere üye olarak katılmak ve komitede alınan kararları SKS ve VYD Rehberleri doğrultusunda düzenlemek,
  • T.C. Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü Verimlik yerinde değerlendirme rehberine uyum durumunun gözden geçirilmesini sağlamak.
  • Verimlilik yerinde değerlendirme rehberi çerçevesinde yürütülen çalışmaların koordinasyonunu sağlamak.
  • Verimlilik değerlendirmelerini yönetmek.
  • Yönetici takip ekranlarının kullanımı yoluyla yöneticiler ve çalışanlar arasında ölçme, değerlendirme ve iyileştirme kültürünün oluşturulmasını sağlamak.
  •  Dinamik veri giriş platformuna giriş yapılan tüm verilerin takibini sağlamak.